Pestokryddad bönsallad

Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pestokryddad bönsallad

Pestokryddad bönsallad är ett gott tillbehör till middagen, en sallad som du ger en verkligt fyllig smak med dressing av pesto och olja i basen. Bönor, hjärtan från kronärtskockor och grillad paprika utgör tillsammans med ruccola stommen i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Pestokryddad bönsallad

Ingredienser

10 portioner
500 g färska bönor (t ex haricots verts eller sugar snaps)
2 burkar kronärtskockshjärtan (à 400g)
2 burkar grillad paprika (à 200 g)
1 påse rucolasallad (à 70 g)

Dressing

1 dl grön pesto
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
ev lite vatten

Gör så här

03:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Härlig och vacker sallad! Kommer att användas flitigt i sommar!

    Ulrika

  • Jättegod sallad!! Brukar ta Zetas pesto med chilismak så det blir lite sting.

    Maria

  • Supersnabbt, enkelt och gott!

    Lena

Testa liknande recept

  • Pesto, parmesan & salamipizza
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med bacon
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad