Pestogratinerad aubergine med parmesan och flingsalt
![Pestogratinerad aubergine med parmesan och flingsalt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Uppskattade gratinerade skivor av aubergine under ett himmelskt täcke av pesto. Peston gör du själv av basilika, vitlök, olivolja, pinjenötter och parmesanost. Ett underbart gott tillbehör till middagen.
![Pestogratinerad aubergine med parmesan och flingsalt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 auberginer
4 msk olivolja
flingsalt
vitpeppar
ruccola- eller romansallad
Pesto
1 kruka basilika
2 vitlöksklyftor
ca 1 - 1 1/2 dl olivolja
1/2 dl pinjenötter
2 dl parmesan
salt och vitpeppar
Gör så här
Pesto
Har du lagat receptet?
Kommentarer