Pestodipp

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Pestodipp

Lättlagad och fräsch dipp som du tillagar på bara några minuter. Pestodippen av goda råvaror som pesto, parmesanost, basilika och pinjenötter blandar du med gräddfil och crème fraiche innan du serverar den till smarrigt vitlöksbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Pestodipp

Ingredienser

undefined
2 msk  pinjenötter
1 1/2 dl  grovt hackad färsk basilika
2 msk  färskriven parmesan
2 msk  olivolja
2 msk  pressad citron
1   vitlöksklyfta
2 dl  gräddfil
1 dl  crème fraiche

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut parmesanost mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto med pasta
Betyg 4.5 av 5.
91 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med pesto och marinerade soltorkade tomater
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga