Persikosoppa

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Persikosoppa

Bjud på vacker persikosoppa till dessert med detta trevliga recept. Soppan får en helt underbar smak av de stötta kardemummakärnorna som är helt perfekt ihop med de mixade, söta persikorna. Servera din soppa kall dekorerad med blåbär och mynta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Persikosoppa

Ingredienser

4 portioner
3 dl vatten
1 dl sött vitt dessertvin
1/2 dl socker
1 vaniljstång
1/2 tsk stötta kardemummakärnor
3 burkar persikor (à 420 g)

Garnering

blåbär
myntakvist

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Skulle det verkligen vara tre burkar persikor, det verkar mycket till 3 port.

    Gunnar

Testa liknande recept

  • Grillade nektariner och persikor
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Päron i ingefärslag
    Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt med vaniljdipp
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad