Persikosoppa

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Persikosoppa

Bjud på vacker persikosoppa till dessert med detta trevliga recept. Soppan får en helt underbar smak av de stötta kardemummakärnorna som är helt perfekt ihop med de mixade, söta persikorna. Servera din soppa kall dekorerad med blåbär och mynta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Persikosoppa

Ingredienser

4 portioner
3 dl vatten
1 dl sött vitt dessertvin
1/2 dl socker
1 vaniljstång
1/2 tsk stötta kardemummakärnor
3 burkar persikor (à 420 g)

Garnering

blåbär
myntakvist

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Skulle det verkligen vara tre burkar persikor, det verkar mycket till 3 port.

Gunnar

2005-02-18

Testa liknande recept

Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt med vaniljdipp
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mummamarmelad
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad