Persikosoppa

3
1
Persikosoppa

Bjud på vacker persikosoppa till dessert med detta trevliga recept. Soppan får en helt underbar smak av de stötta kardemummakärnorna som är helt perfekt ihop med de mixade, söta persikorna. Servera din soppa kall dekorerad med blåbär och mynta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Persikosoppa

Ingredienser

4 portioner
3 dl vatten
1 dl sött vitt dessertvin
1/2 dl socker
1 vaniljstång
1/2 tsk stötta kardemummakärnor
3 burkar persikor (à 420 g)

Garnering

blåbär
myntakvist

För alla

Soppan är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Gunnar

2005-02-18

Skulle det verkligen vara tre burkar persikor, det verkar mycket till 3 port.