Persikomaräng

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Persikomaräng

Fabulös maräng med saftiga persikor, syrlig citronjuice, grovhackade hasselnötter och frisk finhackad mynta. Du serverar den varm och garnerar med hasselnötter. En förträffande efterrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Persikomaräng

Ingredienser

4 portioner
1   stor burk konserverade persikor (à 825 g)
1/2 dl  finhackad färsk mynta
1/2 dl  pressad juice av citron
3   äggvitor
2 dl  socker
1 dl  grovhackade hasselnötter

För alla

Persikomaräng är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

2-3 tsk torkad mynta i st. f. färsk fungerade bra

Hans

2005-09-18

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Semifreddo
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mascarpone- och jordgubbstårta
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Schwarzwaldtårta
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktigt iste
Betyg 3.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga