Persikomaräng

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Persikomaräng

Fabulös maräng med saftiga persikor, syrlig citronjuice, grovhackade hasselnötter och frisk finhackad mynta. Du serverar den varm och garnerar med hasselnötter. En förträffande efterrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Persikomaräng

Ingredienser

4 portioner
1 stor burk konserverade persikor (à 825 g)
1/2 dl finhackad färsk mynta
1/2 dl pressad juice av citron
3 äggvitor
2 dl socker
1 dl grovhackade hasselnötter

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

2-3 tsk torkad mynta i st. f. färsk fungerade bra

Hans

2005-09-18

Testa liknande recept

Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Semifreddo
Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Mascarpone- och jordgubbstårta
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktigt iste
Betyg 3.9 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Schwarzwaldtårta
Betyg 5 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad