Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
5Världens godaste
Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

En fräsch fruktsallad på blåbär och persika smaksatt med mynta. Servera med en sötsyrlig kräm på gräddfil, grädde, florsocker och lime. Toppa med krossade mandelskorpor för härligt krisp!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

Ingredienser

4 portioner
3 dl gräddfil
4 persikor
2 dl blåbär
1 kruka mynta
1 dl vispgrädde
1 1/2 msk florsocker
1 tsk finrivet limeskal
4 skorpor med mandel

Gör så här

00:20:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1465 KJ / 350 kCal
Fett22 g
Salt0.1 g
Kolhydrater31 g
Protein5.6 g

Testa liknande recept

  • Persikosoppa
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • O`boypudrade persikohalvor
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lime- och blåbärspaj raw style
    Betyg 3 av 5.321 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad persika
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad