Tomat- och persikosalsa

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tomat- och persikosalsa

Till en kryddig köttbit är det urläckert med en svalkande syrlig salsa. I denna tomat- och persikosalsa får tomat och persika karaktär av schalottenlök och rödvinsvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tomat- och persikosalsa

Ingredienser

4 portioner
3   tomater ( 3 tomater motsvarar 12 små tomater)
2   persikor
1   schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar
2 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger
1 msk  farinsocker eller vanligt strösocker
salt och peppar
2 msk  hackad bladpersilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparglazerad ryggbiff
Betyg 1.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tropisk barnfruktpuré
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga