Tomat- och persikosalsa

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomat- och persikosalsa

Till en kryddig köttbit är det urläckert med en svalkande syrlig salsa. I denna tomat- och persikosalsa får tomat och persika karaktär av schalottenlök och rödvinsvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tomat- och persikosalsa

Ingredienser

4 portioner
3 tomater ( 3 tomater motsvarar 12 små tomater)
2 persikor
1 schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar
2 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
1 msk farinsocker eller vanligt strösocker
salt
peppar
2 msk hackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparglazerad ryggbiff
Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad persika med bacon och tallsalt
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tropisk barnfruktpuré
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad