Pernodfisk på fänkålsbädd

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pernodfisk på fänkålsbädd

En underbar fiskrätt som är mättande och smakrik finner du i denna pernodfisk på fänkålsbädd. Låt dina fiskkotletter dra i anisbrännvin, citron och persilja några timmar före den tillagas i ugn på en god bädd av fänkål och purjolök.

Pernodfisk på fänkålsbädd

Ingredienser

4 portioner
1 knippe bladpersilja
saft av 1/2 citron
1/2 dl Pernod
4 marulkskotletter eller torsk à 150-175 g/st
1 purjolök
2 fänkål
2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
50 g smör eller margarin
1 tsk salt
2 tsk grovt korssad rosépeppar

Gör så här

03:00:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kryddig ost- och olivblandning
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krispiga kycklingchips
    Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marinerade kotletter
    Betyg 2.6 av 5.87 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsinmarinerad fetaost
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tomatjuice
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad