Pepprig apelsin- och kardemummaglögg

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
0
Pepprig apelsin- och kardemummaglögg

Den här kryddiga apelsinglöggen med smak av kardemumma och ingefära passar perfekt en kall decemberdag. Bjud över några vänner och njut av den ihop!

Pepprig apelsin- och kardemummaglögg

Ingredienser

6 dl
5   apelsiner
1 msk  riven färsk ingefära
1 dl  vatten
3 msk  honung
10   gröna kardemummakapslar
10   svartpepparkorn

För alla

Glöggen är fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi361 KJ / 86 kCal
Fett0.1 g
Salt0 g
Kolhydrater19 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Äppelglögg
Betyg 3.2 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cranberryglögg med julsmak
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Godaste glöggen
Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Physalischutney med rosmarin och svartpeppar
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Roséglögg
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga