Pepparstekt regnbåge med yoghurtpotatis
Pepparstekt regnbåge med yoghurtpotatis är en festlig rätt med bett i. Regnbågarna kryddas med svartpeppar, rosépeppar och grönpeppar innan de steks gyllenbruna i stekpannan. Servera till en ljummen yoghurtpotatis med smak av senap och gräslök.
Ingredienser
4 portioner
4 portionsregnbågar (à 200 g)
1 tsk svartpepparkorn
1 tsk rosépepparkorn
1 tsk grönpepparkorn
1 tsk salt
2 msk smör eller margarin
gröna bönor till servering
Yoghurtpotatis
10 potatisar (10 st motsvarar ca 800 g)
1 knippa gräslök
2 dl matlagningsyoghurt
1 msk senap
1 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
En gång glömde jag att köpa gräslök. Tog istället dill och lökpulver. Det var också jättegott.
Ulrika
2004-03-02