Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad

Ett snabblagat recept på smakrik pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad. Du gör det av kyckling, smör, äpple, rotselleri, crème fraiche och valnötter. Mättande och aptitligt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Salta och peppra kycklingen och stek dem i oljan och smöret i ca 15 minuter.
  2. Blanda samman ingredienserna till salladen.
  3. Skiva kycklingbrösten och lägg upp på varma tallrikar. Servera med salladen och potatispuré eller kokt ris.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 färska kycklingbröst
  • 1/2 msk grovkrossad vitpeppar
  • salt
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
Waldorffsallad
  • 2 st finstrimlade äpplen
  • 100 g finstrimlad rotselleri
  • 1 dl god majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 50 g rostade och grovhackade valnötter
  • salt och peppar
  • 1 tsk socker
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer