Pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad

Ett snabblagat recept på smakrik pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad. Du gör det av kyckling, smör, äpple, rotselleri, crème fraiche och valnötter. Mättande och aptitligt!

Pepparstekt kycklingbröst med Waldorffsallad

Ingredienser

4 portioner
4   färska kycklingbröst
1/2 msk  grovkrossad vitpeppar
salt
1 msk  olivolja
1 msk  smör

Waldorffsallad

2 st  finstrimlade äpplen
100 g  finstrimlad rotselleri
1 dl  god majonnäs
1 msk  crème fraiche
50 g  rostade och grovhackade valnötter
salt och peppar
1 tsk  socker

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Selleri- och äppelsallad med valnötter
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rotsellerisallad med valnötssmul
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Waldorfsallad
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Vintersallad med rotfrukter, pumpa och honungsnötter
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga