Den här krämiga soppan med både färsk pepparrot och pepparrotsost tillagar du enkelt och snabbt. Strö rädisorna över soppan och servera med ett bröd. En utsökt förrätt, eller ett litet kvällsmål.
Ingredienser
4 portioner
1
l
grönsaksbuljong (tärning eller fond + vatten)
1
ask pepparrotsost (à 125 g)
2 - 2 1/2
tsk
riven färsk pepparrot
1
dl
crème fraiche
5
msk
maizenaredning för ljusa såser
salt och peppar
1
knippa rädisor
bröd till servering
För alla
Fri från ägg. Gör glutenfri: red med majstärkelse istället. Servera med glutenfritt bröd. Gör laktosfri: red med majsstärkelse istället. Välj laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: red med majsstärkelse istället. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer