Pepparrotssill med rosépeppar

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Pepparrotssill med rosépeppar

Ingredienser

8 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
3 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 tsk rosépeppar
4 msk färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Denna vart väl mottagen på julbordet. Så den får återkomma till påsken.

    Alexandra

  • En favorit som har blivit ett stående inslag på julbordet!

    Fanny

  • väldigt speciell men god

    Sara

Testa liknande recept

  • Pepparrotssill
    Betyg 3 av 5.56 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citron- och pepparrotssill
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingonsill med pepparrot
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Glasmästarsill
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklad sill
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad