Pepparkakscheesecake

Underbar cheesecake med pepparkaksbotten och en fyllning av philadelphiaost, gräddfil och apelsiner. Denna ljuvliga pepparkakscheesecake behöver inte ätas under julen utan den passar lika bra som dessert under hela året.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stSjukt god! Blev en ny favorit på julbordet, den kommer göras igen!
Deborah
Jag uteslöt apelsinerna och hade istället saffran i "cheesen". Underbart!
Åsa
Urrrk. Alldeles för sött o sliskigt - riktigt äckligt faktiskt. Ingen som smakade tyckte det var gott, varken barn eller vuxna.
Cecilia
Har inte gjort den än - men det står att man ska blanda i saft i smeten - hjäälp, står ju inte ngt om det i receptet - men antar att det är av 1 apelsin...
Marianne
Det behövs fler pepparkakor för att täcka botten,ca 1,5 sats tog jag, har inte smakat den ännu men en provslick tyder på att det blir stor åtgång på julafton.
Gertrud
Perfekt blandning av smakerna pepparkaka och apelsin. Supergott
Elin
Stelnade inte? ska den stå i frysen, eller vad har jag gjort för fel?
Anneli