Pepparhalstrad gravlax med avokado

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pepparhalstrad gravlax med avokado

Bjud på vacker och smakfull gravlax som du ger en underbar pepparhalstring. Din ljumma fisk lägger du upp på tallrik tillsammans med en mättande röra av nykokta, skivade potatisar som blandas med avokadosallad. Mättande och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Pepparhalstrad gravlax med avokado

Ingredienser

4 portioner
600 - 800 g färskpotatis
4 tomater
3 avokador
juicen av 1/2 citron
6 späda morötter
1 rödlök
2 msk olivolja
1 påse späda salladsblad (à 150 g) t ex mangoldskott
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
500 g gravlax i bit
2 msk krossad peppar (t ex rosé-. svart- och sechuanpeppar)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Detta skall jag pröva, då det verkar gott och annorlunda

    Ulla-maj

Näringsvärde per portion

Energi2580 KJ / 618 kCal
Fett33.1 g

Testa liknande recept

  • Gravad lax på västerbottentortilla
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravlaxsnitt med hovmästarklick
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kall sallad med gravlax
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ninas bagel deluxe
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxbakelse med avokado och äpple
    Betyg 3.6 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad