Pepparhalstrad gravlax med avokado

2
1
Pepparhalstrad gravlax med avokado

Bjud på vacker och smakfull gravlax som du ger en underbar pepparhalstring. Din ljumma fisk lägger du upp på tallrik tillsammans med en mättande röra av nykokta, skivade potatisar som blandas med avokadosallad. Mättande och gott!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Pepparhalstrad gravlax med avokado

Ingredienser

4 portioner
600 - 800 g
färskpotatis
4
tomater
3
avokador
juicen av 1/2
citron
6
späda morötter
1
rödlök
2 msk
olivolja
1
påse späda salladsblad (à 150 g) t ex mangoldskott
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
500 g
gravlax i bit
2 msk
krossad peppar (t ex rosé-. svart- och sechuanpeppar)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Ulla-maj

2014-07-25

Detta skall jag pröva, då det verkar gott och annorlunda

Näringsvärde per portion

Energi 2580 KJ / 618 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden