Pepparhalstrad gravlax med avokado

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Pepparhalstrad gravlax med avokado

Bjud på vacker och smakfull gravlax som du ger en underbar pepparhalstring. Din ljumma fisk lägger du upp på tallrik tillsammans med en mättande röra av nykokta, skivade potatisar som blandas med avokadosallad. Mättande och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Pepparhalstrad gravlax med avokado

Ingredienser

4 portioner
600 - 800 g färskpotatis
4 tomater
3 avokador
juicen av 1/2 citron
6 späda morötter
1 rödlök
2 msk olivolja
1 påse späda salladsblad (à 150 g) t ex mangoldskott
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
500 g gravlax i bit
2 msk krossad peppar (t ex rosé-. svart- och sechuanpeppar)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Detta skall jag pröva, då det verkar gott och annorlunda

Ulla-maj

2014-07-25

Näringsvärde per portion

Energi2580 KJ / 618 kCal
Fett33.1 g

Testa liknande recept

Laxbakelse med avokado och äpple
Betyg 3.6 av 5.
91 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Breakfast burger
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sockersaltad torsk med avokadokräm
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad lax på västerbottentortilla
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pestorisoni med avokado och grillad lax
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ninas bagel deluxe
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga