Aubergine och röd pestopasta

6
2
Aubergine och röd pestopasta

Aubergine och röd pestopasta är en god smakrik pasta som är ett utmärkt vegetariskt alternativ. Tillaga vitlök, citronskal, chilipeppar, aubergine och basilika. Blanda med röd pesto, pasta och krydda med svartpeppar och servera.

Aubergine och röd pestopasta

Ingredienser

4 portioner
1 - 1 1/2 auberginer
2 tsk salt
ca 300 g penne (pasta)
4 msk olivolja eller rapsolja
2 vitlöksklyftor
1 tsk rivet citronskal
1 torkad röd chilipeppar utan frön
1 msk hackad basilika
2 - 3 msk röd pesto
svartpeppar
ev bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Malin

2014-10-14

Mycket gott! Dofterna under tillagningen var FANTASTISKA!

Josefin

2013-04-22

Otroligt god och snabblagad om man bortser från att auberginen ska ligga och dra, men då kan man ju göra annat under tiden. :)