Aubergine och röd pestopasta

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
2
Aubergine och röd pestopasta

Aubergine och röd pestopasta är en god smakrik pasta som är ett utmärkt vegetariskt alternativ. Tillaga vitlök, citronskal, chilipeppar, aubergine och basilika. Blanda med röd pesto, pasta och krydda med svartpeppar och servera.

Aubergine och röd pestopasta

Ingredienser

4 portioner
1 - 1 1/2   auberginer
2 tsk  salt
ca 300 g  penne (pasta)
4 msk  olivolja eller rapsolja
2   vitlöksklyftor
1 tsk  rivet citronskal
1   torkad röd chilipeppar utan frön
1 msk  hackad basilika
2 - 3 msk  röd pesto
svartpeppar
ev bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott! Dofterna under tillagningen var FANTASTISKA!

Malin

2014-10-14

Otroligt god och snabblagad om man bortser från att auberginen ska ligga och dra, men då kan man ju göra annat under tiden. :)

Josefin

2013-04-22

Testa liknande recept

Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med tomat- och pestorisoni
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade aubergineskivor med kikärtsröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och auberginröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aubergine- och olivdipp med mandel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilikabiff
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga