Aubergine och röd pestopasta

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
2
Aubergine och röd pestopasta

Aubergine och röd pestopasta är en god smakrik pasta som är ett utmärkt vegetariskt alternativ. Tillaga vitlök, citronskal, chilipeppar, aubergine och basilika. Blanda med röd pesto, pasta och krydda med svartpeppar och servera.

Aubergine och röd pestopasta

Ingredienser

4 portioner
1 - 1 1/2   auberginer
2 tsk  salt
ca 300 g  penne (pasta)
4 msk  olivolja eller rapsolja
2   vitlöksklyftor
1 tsk  rivet citronskal
1   torkad röd chilipeppar utan frön
1 msk  hackad basilika
2 - 3 msk  röd pesto
svartpeppar
ev bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott! Dofterna under tillagningen var FANTASTISKA!

Malin

2014-10-14

Otroligt god och snabblagad om man bortser från att auberginen ska ligga och dra, men då kan man ju göra annat under tiden. :)

Josefin

2013-04-22

Testa liknande recept

Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilikabiff
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta pesto med rökt skinka
Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslökspesto
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med broccoli och arrabbiatakräm
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga