Aubergine och röd pestopasta

Aubergine och röd pestopasta är en god smakrik pasta som är ett utmärkt vegetariskt alternativ. Tillaga vitlök, citronskal, chilipeppar, aubergine och basilika. Blanda med röd pesto, pasta och krydda med svartpeppar och servera.

Ingredienser
4 portioner
1 - 1 1/2 auberginer
2 tsk salt
ca 300 g penne (pasta)
4 msk olivolja eller rapsolja
2 vitlöksklyftor
1 tsk rivet citronskal
1 torkad röd chilipeppar utan frön
1 msk hackad basilika
2 - 3 msk röd pesto
svartpeppar
ev bröd till servering
Gör så här
00:30:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott! Dofterna under tillagningen var FANTASTISKA!
Malin
2014-10-14Otroligt god och snabblagad om man bortser från att auberginen ska ligga och dra, men då kan man ju göra annat under tiden. :)
Josefin
2013-04-22