Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Pelles strömming

Pelles strömming är smakrika "strömmingsburgare" med fyllning av lök, kaviar och lite dill. Panera dina strömmingsflundror och stek dem krispiga i smör före du serverar ihop med lent potatismos och rårörda lingon.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finhacka löken och rör ihop med kaviar och lite dill. Fördela på filéerna och lägg en filé ovanpå. Lägg strömmingsflundrorna i ströbröd och stek sedan i smör.
  2. Serveras med potatismos och rårörda lingon. En annan mycket god fyllning i strömmingsflundran är vitlöksmjukost.

Ingredienser

Portioner: 1
  • strömming (efter hunger)
  • rödlök
  • kaviar
  • dill
  • ströbröd
  • smör eller margarin
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?