Mamma Monicas vitlöksströmming

Inlagd strömming i en härlig blandning av crème fraiche, gräddfil, dijonsenap och vitlök. En utomordentligt smakrik inlagd strömming som du serverar med kokt potatis och gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Ingredienser
6 portioner
1 1/2 dl lätt crème fraiche
1 1/2 dl gräddfil
1 msk dijonsenap
3 vitlöksklyftor
3/4 dl finskuren dill
1 dl finskuren gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
500 g inlagd/gravad strömming (se länk nedan under steg 2)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche och gräddfil mot mjölkfritt, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer