Pekingwraps

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pekingwraps

En smakrik kycklingwrap med asiatiska toner. Mangold, hoisinsås och vitlök gifter sig fantastiskt fint med kycklingfiléerna. Wrapsen ställs i glas för fint upplägg och serveras direkt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Pekingwraps

Ingredienser

8 portioner
8 kycklingfiléer
4 dl hoisinsås
2 vitlöksklyftor
4 dl skivad purjolök
100 g böngroddar (färska eller från burk)
300 g färsk mangold (eller bladspenat)
matolja
8 vetetortillas

Gör så här

02:00:00
00:15:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Slog ihop recepten kycklingwraps och pekingwraps blev supergod middag. La till sötsursås.

    Karin

  • Mycket god, annorlunda och fräsch rätt Toppbetyg Fungerar även bra med quorn

    Frida

Testa liknande recept

  • Grillad hoisinkyckling
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Char siu
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingspett med lime- och hoisinsås
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hel fläskkarré i hoisinsås
    Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sötstarka kamben
    Betyg 2.6 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad