Uppskattad paj med en fantastisk fyllning av mörk sirap, vaniljsocker, farinsocker, ägg och pecannötter. En mästerlig paj att bjuda på till efterrätt. Servera pajen med vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den blev så gott! Och den såg ut exakt samma som i bilden.
Fatema
2022-06-28Detta recept blir sååå gott! Men låt gärna pajen vila i några minuter eftersom den är väldigt rinnig när den kommer direkt ur ugnen, vi brukar låta den vila i ca 15-25 minuter. Den är fortfarande varm då och man får en perfekt paj!
Ida
2021-12-03Dåligt recept. Lade i en form samma mått. Hade i ugn i 1 hel timme. Skulle lyfta ur pajen halva fyllningen rann ut. Jag tror ni behöver trycka på att man inte ska ha en för djup form. Jag tror det var det som blev fel i alla fall!
Martina
2021-11-19