Pecanpaj

Uppskattad paj med en fantastisk fyllning av mörk sirap, vaniljsocker, farinsocker, ägg och pekannötter. En mästerlig paj att bjuda på till efterrätt. Servera pajen med vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
01:00:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1376 KJ / 329 kCal
Fett17 g
Salt0.8 g
Kolhydrater39 g
Protein3 g
Kommentarer
16 stMycket god paj. Jag testade använda 0.5 dl mindre sirap utefter övriga kommentarer och upplevde att pajen inte blev rinnig. Eventuellt lite väl mycket salt i pajskalet. Kommer baka denna igen!
Elisabeth
Fyllningen är otroligt söt! Nästan för söt, och det tog tid för den att stelna så pass att inte allt rann ut som en soppa trotts rätt storlek på formen.
Josefin
Fantastiskt god!
Monica