Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Pebre – örtsalsa

Den sydamerikanska grilltraditionen är vida känd över hela världen. Vi ber dig därför dra på dig ponchon för en smakresa där det bjuds på flankstek, högrev och färska korvar. Lär dig att få fram smakerna och att hitta de rätta tillbehören.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Strimla salladslöken. Skala och finhacka vitlöken. Plocka oreganobladen. Hacka persiljan grovt.
  2. Blanda alla grönsakerna med olivoljan och citronsaften. Smaksätt med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 röd peppar
  • 5 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka oregano
  • 1 kruka persilja
  • 1 dl olivolja
  • 3 msk pressad citronsaft
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 890 kJ / 213 kCal