Pebre – örtsalsa

12
0
Pebre – örtsalsa

Den sydamerikanska grilltraditionen är vida känd över hela världen. Vi ber dig därför dra på dig ponchon för en smakresa där det bjuds på flankstek, högrev och färska korvar. Lär dig att få fram smakerna och att hitta de rätta tillbehören.

Pebre – örtsalsa

Ingredienser

4 portioner
1 röd peppar
5 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 kruka oregano
1 kruka persilja
1 dl olivolja
3 msk pressad citronsaft
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 890 KJ / 213 kCal
Fett 22 g
Salt 0.36 g
Kolhydrater 4 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden