Majssalsa

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Majssalsa

Vacker majssalsa med paprika, salladslökar, spiskummin och vitvinsvinäger. Enkel och snabb att tillaga och en utmärkt färgklick och tillbehör till den nygrillade biffen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Majssalsa

Ingredienser

6 portioner
2   salladslökar
2   röda paprikor
4 msk  brun farin
4 msk  vitvinsvinäger
4 msk  olivolja
2 tsk  spiskummin
1 1/2   burk majskorn (à 340 g)
salt och peppar

För alla

Salsan är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jättegott som x-tra tillbehör men behövde sting, jag tog sambal oelek, perfekt. Nästa gång tar jag nog färsk röd chilipeppar.

Charlotte

2005-11-15

Testa liknande recept

Melonsalsa med chili
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangosalsa
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- & majssalsa
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade bananer med glass
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hickorygrillat laxspett med majs och avokadosalsa
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga