Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Majssalsa

Vacker majssalsa med paprika, salladslökar, spiskummin och vitvinsvinäger. Enkel och snabb att tillaga och en utmärkt färgklick och tillbehör till den nygrillade biffen.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär salladslöken i tunna skivor. Kärna ur och tärna paprikan.
  2. Blanda samman farin, vitvinsvinäger, olja och spiskummin. Vänd ner lök, paprika och majs. Krydda.

För alla

Salsan är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 salladslökar
  • 2 röda paprikor
  • 4 msk Brun Farin
  • 4 msk vitvinsvinäger
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 1/2 burk majskorn (à 340 g)
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?