Majssalsa

1
1
Majssalsa

Vacker majssalsa med paprika, salladslökar, spiskummin och vitvinsvinäger. Enkel och snabb att tillaga och en utmärkt färgklick och tillbehör till den nygrillade biffen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Majssalsa

Ingredienser

6 portioner
2 salladslökar
2 röda paprikor
4 msk brun farin
4 msk vitvinsvinäger
4 msk olivolja
2 tsk spiskummin
1 1/2 burk majskorn (à 340 g)
salt och peppar

För alla

Salsan är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Charlotte

2005-11-15

Jättegott som x-tra tillbehör men behövde sting, jag tog sambal oelek, perfekt. Nästa gång tar jag nog färsk röd chilipeppar.