Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

En flört med den klassiska hallon- och persikodesserten Peach Melba, men uppdaterad med maränger och kanderad mandel. Lägg upp i form av en vacker krans, det blir extra effektfullt och inbjudande. Satsa på en riktigt god vaniljglass med äkta vanilj i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Ingredienser
6 portioner
1/2 l vaniljglass
1/2 l hallonsorbet
1 - 2 persikohalvor i juice
125 g färska hallon
20 - 30 maränger (gärna olika storlekar och färger)
frystorkade hallon till garnering
Kanderad mandel
2 msk strösocker
1 msk smör
1 dl sötmandel
Hallonsås
250 g frysta hallon
2 msk strösocker
Gör så här
00:30:00
03:00:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1909 KJ / 455 kCal
Fett17 g
Salt0.2 g
Kolhydrater69 g
Protein5 g
Kommentarer
6 stFantastiskt gott!
Camilla
Toppen! Enkelt men gott och vackert
Alexandra
Denna gör succé varje gång! Strykande åtgång till både barn och vuxna. Tacksamt att så mycket går att förberedes innan.
Maria