Hallon- och persikoslush

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Hallon- och persikoslush

Hallon- och persikoslush är en mumsig glassdryck med fin röd färg som förbereds på några minuter. Ett överraskande och uppskattat inslag på efterrättsbuffén.

Hallon- och persikoslush

Ingredienser

4 glas
800 g  kylskåpskalla persikohalvor i sockerslag
ca 2 dl  spad från persikorna
250 g  djupfrysta hallon

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med hallonyoghurtglass
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel
Betyg 4.6 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tomat- och persikosalsa
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga