Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Hallon- och persikoslush

Hallon- och persikoslush är en mumsig glassdryck med fin röd färg som förbereds på några minuter. Ett överraskande och uppskattat inslag på efterrättsbuffén.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 glas portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av och spara spadet från persikorna.
  2. Mixa persikorna med hallonen, späd med persikospadet.
  3. Häll upp i glas och ät med sked.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Ingredienser

Portioner: 4 glas
  • 800 g kylskåpskalla persikohalvor i sockerslag
  • ca 2 dl spad från persikorna
  • 250 g djupfrysta hallon
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?