Shrub med persika

6
3
Shrub med persika

Släck törsten med shrub – en typ av vinägerdryck som smakar både syrligt och sött. Prova vårt recept på persikoshrub där konserverade persikor mixas tillsammans med honung och äppelcidervinäger och serveras med vatten, is och gärna några citronskivor.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020

Shrub med persika

Ingredienser

ca 1 l
1/2
burk konserverade persikohalvor (à ca 400 g)
3 msk
äppelcidervinäger
3 msk
honung
8 dl
kallt vatten
-
krossad is
-
citronskivor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Anna-karin

2020-06-14

Jättegod drink! Bytte till aprikoser, krävde mer än halva burken 🍑

Johanna

2020-04-25

Så gott! Perfekt som fördrink. Gjorde även en vända utan vatten, bara krossad is, och passa då perfekt som efterrätt 🤗

Emelie

2020-04-23

Funkar det lika bra med vitvinsvinäger kanske?

Redaktionen ICAse

2020-04-24

Hej Emelie! Det bör gå fint att byta, men jag skulle börja med att mixa i 1 msk och smaka av och sen öka upp mängden vinäger efter behov pga att vitvinsvinäger är skarpare i smaken. Du får gärna skriva hur du gjorde och vad du tyckte här i receptet. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept