Släck törsten med shrub – en typ av vinägerdryck som smakar både syrligt och sött. Prova vårt recept på persikoshrub där konserverade persikor mixas tillsammans med honung och äppelcidervinäger och serveras med vatten, is och gärna några citronskivor.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Anna-karin
2020-06-14Jättegod drink! Bytte till aprikoser, krävde mer än halva burken 🍑
Johanna
2020-04-25Så gott! Perfekt som fördrink. Gjorde även en vända utan vatten, bara krossad is, och passa då perfekt som efterrätt 🤗
Emelie
2020-04-23Funkar det lika bra med vitvinsvinäger kanske?
Redaktionen ICAse
2020-04-24Hej Emelie! Det bör gå fint att byta, men jag skulle börja med att mixa i 1 msk och smaka av och sen öka upp mängden vinäger efter behov pga att vitvinsvinäger är skarpare i smaken. Du får gärna skriva hur du gjorde och vad du tyckte här i receptet. Hälsningar Ulrika