Pavlova med hallon och choklad

Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pavlova med hallon och choklad

En riktigt smarrig och lyxig efterrätt med smak av hallon och choklad. Pavlovan passar utmärkt att servera som dessert vid lite festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pavlova med hallon och choklad

Ingredienser

6 portioner
4 äggvitor
2 dl strösocker
1 tsk majsstärkelse

Garnering

3 dl vispad grädde
1/2 l färska hallon (eller frysta, tinade)
50 g mörk choklad

Gör så här

02:00:00
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket god, gjorde stor succe!

    Sofia

Testa liknande recept

  • Pavlova
    Betyg 4.1 av 5.245 personer har röstat
    Receptet har 47 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pavlovatårta
    Betyg 2.9 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kaffe- och vaniljparfait
    Betyg 2.6 av 5.81 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marängtårta med bär
    Betyg 4.5 av 5.73 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marängrulltårta
    Betyg 3.6 av 5.155 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad