Pavlova med hallon och choklad

Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pavlova med hallon och choklad

En riktigt smarrig och lyxig efterrätt med smak av hallon och choklad. Pavlovan passar utmärkt att servera som dessert vid lite festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pavlova med hallon och choklad

Ingredienser

6 portioner
4 äggvitor
2 dl strösocker
1 tsk majsstärkelse

Garnering

3 dl vispad grädde
1/2 l färska hallon (eller frysta, tinade)
50 g mörk choklad

Gör så här

02:00:00
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket god, gjorde stor succe!

    Sofia

Testa liknande recept

Pavlovatårta
Betyg 2.9 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pavlova
Betyg 4.1 av 5.245 personer har röstat
Receptet har 46 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandeltårta med citrongrädde och hallon
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaffe- och vaniljparfait
Betyg 2.6 av 5.81 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängtårta med bär
Betyg 4.5 av 5.72 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängrulltårta
Betyg 3.6 av 5.155 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad