Pavlova med hallon och choklad

12
1
Pavlova med hallon och choklad

En riktigt smarrig och lyxig efterrätt med smak av hallon och choklad. Pavlovan passar utmärkt att servera som dessert vid lite festligare tillfällen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pavlova med hallon och choklad

Ingredienser

6 portioner
4
äggvitor
2 dl
strösocker
1 tsk
majsstärkelse

Garnering

3 dl
vispad grädde
1/2 l
färska hallon (eller frysta, tinade)
50 g
mörk choklad
Över 60 minuter

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentar

Sofia

10/27/2005

Mycket god, gjorde stor succe!

Testa liknande recept