Pavlova med hallon och choklad

Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pavlova med hallon och choklad

En riktigt smarrig och lyxig efterrätt med smak av hallon och choklad. Pavlovan passar utmärkt att servera som dessert vid lite festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pavlova med hallon och choklad

Ingredienser

6 portioner
4 äggvitor
2 dl strösocker
1 tsk majsstärkelse

Garnering

3 dl vispad grädde
1/2 l färska hallon (eller frysta, tinade)
50 g mörk choklad

Gör så här

02:00:00
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat

Kommentar

Mycket god, gjorde stor succe!

Sofia

2005-10-27

Testa liknande recept

Chokladtårta till påsk
Betyg 4.3 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurt- och marängtårta
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladmarängtårta mojito
Betyg 3.5 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandeltårta med citrongrädde och hallon
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaffe- och vaniljparfait
Betyg 2.6 av 5.81 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängparfait med hallon och choklad
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad