Paté med svamp och konjak

Lättlagad och lyxig paté med svamp och konjak som passar perfekt på bland annat julbordet. Denna ljuvliga paté med leverpastej, blandfärs, kantareller och krossade enbär kommer inte att göra dig besviken.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Ingredienser
10 portioner
1 liten gul lök
1 burk kantareller (à ca 200 g)
1 msk smör eller margarin
250 g blandfärs
250 g glutenfri leverpastej
1 dl kvarg
1 ägg
1 msk majsstärkelse
1/2 tsk salt
1 krm malda kryddnejlikor
1 krm svartpeppar
2 msk konjak
smör eller margarin till formen
5 krossade enbär att strö över
Gör så här
00:50:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
2 stSka det vara torkade enbär?
Susanne
Hej Susanne! Ja, precis, det ska vara torkade enbär. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
En lättlagad paté som gör succé på julbordet. Serveras med hemlagad cumberlandsås och cornichons
Gunnel