Endive med konjakspastej

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Endive med konjakspastej

Med leverpastej och konjak kan du göra en förrätt som förbluffar dina gäster. Rolig, annorlunda och god - endive med konjakspastej kommer att vara ett kul samtalsämne om vad det är för spännande rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Endive med konjakspastej

Ingredienser

undefined
200 g bredbar leverpastej
1 msk konjak
endiveblad
kärnor från granatäpple

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endiveblad med blue cheese, russin & granatäpple
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Burrata med brynt rosmarinsmör och pinjenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Förfinad leverpastej med grissini och skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paté med svamp och konjak
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga