Endive med konjakspastej | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Endive med konjakspastej

Med leverpastej och konjak kan du göra en förrätt som förbluffar dina gäster. Rolig, annorlunda och god - endive med konjakspastej kommer att vara ett kul samtalsämne om vad det är för spännande rätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör bredbar leverpastej med konjak.
  2. Forma pastejen med 2 teskedar till små ägg. Klicka på endiveblad.
  3. Dekorera med granatäppelkärnor.

Ingredienser

  • 200 g bredbar leverpastej
  • 1 msk konjak
  • endiveblad
  • kärnor från granatäpple
Lägg till i inköpslistan