Endive med konjakspastej

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Endive med konjakspastej

Med leverpastej och konjak kan du göra en förrätt som förbluffar dina gäster. Rolig, annorlunda och god - endive med konjakspastej kommer att vara ett kul samtalsämne om vad det är för spännande rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Endive med konjakspastej

Ingredienser

undefined
200 g bredbar leverpastej
1 msk konjak
endiveblad
kärnor från granatäpple

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paté med svamp och konjak
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Förfinad leverpastej med grissini och skinka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Leverpastejsnittar med lingon
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med leverpastej, champinjoner och knaprig bacon
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad