Pastejmousse på toast

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Pastejmousse på toast

Pastejmousse på toast är perfekt mingelmat till festen. Brödet steks i smör för extra smak och toppas sedan med moussen och körvel. Pastejmoussen görs med fördel dagen innan för extra snabb tillagning på festdagen!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Pastejmousse på toast

Ingredienser

25 st
150 g  lantpaté
3 msk  grädde
40 g  rumsvarmt smör
2 msk  rött portvin
salt
nymalen vitpeppar
smör till stekning
lök- eller fikonmarmelad
körvel eller annat kryddgrönt till dekoration

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Leverpastejsnittar med lingon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingleverpastej med grönpeppar och apelsin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos
Betyg 2.5 av 5.
182 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonflarn med ädelost
Betyg 5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga