Pastejmousse på toast
![Pastejmousse på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Pastejmousse på toast är perfekt mingelmat till festen. Brödet steks i smör för extra smak och toppas sedan med moussen och körvel. Pastejmoussen görs med fördel dagen innan för extra snabb tillagning på festdagen!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
![Pastejmousse på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
25 st
150 g lantpaté
3 msk grädde
40 g rumsvarmt smör
2 msk rött portvin
salt
nymalen vitpeppar
smör till stekning
lök- eller fikonmarmelad
körvel eller annat kryddgrönt till dekoration
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer