Pastasallad med gremolata och salsiccia
Pastasallad är enkelt att svänga ihop med det som finns i kyl och skafferi. Här lagar vi en variant med stekt salsiccia, kronärtskockor, gremolata och babyspenat som vi toppar med rostade pinjenötter. Smaklig måltid!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
4 port kokt pasta
1/2 sats gremolata på basilika (se länk i steg 2)
ca 500 g färsk salsiccia
1/2 dl pinjenötter
1 burk kronärtskockor i olja (à ca 200 g)
65 g babyspenat
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Länk i steg 2?
Frank
2020-08-18Hej Frank! För tillfället så fungerar inte länkar i appen. Om du går in i receptet via ica.se istället så får du upp länkarna. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-08-19