Pastarullar med färskost och skinka

Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Gör så här
00:05:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stHur blir det att förbereda detta och värma på? Vilken temperatur blir bra? Eller bör man göra och äta direkt? Tänkte använda bresaola eller prosciuttoistället för skinka, är det ”bortkastat’? Tack för hjälpen!
My
Hej My! Jag hade gjort rullarna fram till att tomatsåsen ska på. Plastat dom ordentligt och förvarat i kylen. Sen smetat på tomatsåsen och bakat av dom innan de ska ätas. Vill du lyxa till det så kör på lufttorkad skinka istället, lycka till! Hälsningar Niclas
ICA-köket
En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.
Felicia
Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.
Ica-köket