Pastarullar med färskost och skinka

Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Gör så här
00:05:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stHur blir det att förbereda detta och värma på? Vilken temperatur blir bra? Eller bör man göra och äta direkt? Tänkte använda bresaola eller prosciuttoistället för skinka, är det ”bortkastat’? Tack för hjälpen!
My
Hej My! Jag hade gjort rullarna fram till att tomatsåsen ska på. Plastat dom ordentligt och förvarat i kylen. Sen smetat på tomatsåsen och bakat av dom innan de ska ätas. Vill du lyxa till det så kör på lufttorkad skinka istället, lycka till! Hälsningar Niclas
ICA-köket
En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.
Felicia
Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.
Ica-köket
Klicka på ostblandningen? Det blev som ostsås för mig, vilket rann ut ur rullarna. Vad gjorde jag för fel?
Evelien
Riktigt gott! Kommer lagas fler gånger utan tvekan. Bytte ut philadelphian mot ricotta.
Bryn
Detta var jätte gott! Kommer att bli en återkommande rätt. Jag gjorde som Eva-Lena skrev och använde mig av färska lasagneplattor för att slippa allt jox. Det var jätte lätt att tillaga och det gick jätte fort =)
Emma
Jättegott, men man skulle kunna ha lite mera ostblandning i varje pastarull.
Beate
Den här rätten älskas av alla i familjen och står överst på allas önskelista. Använder alltid färska lasagneplattor så man slipper joxa med kokta dylika som bara går sönder och dessutom är varma. Vi tycker dock att receptet är lite snålt tilltaget. själv brukar jag räkna på 4 rullar/pers.
Eva-lena
Lättlagat och supergott! Äter ni ej griskött byt ut den rökta skinkan mot rökt kalkon. Tips! En billigare rätt: Gör en tomatsås på lök, passerade tomater (ev. krossade tomater) och grönsaksbuljongtärning.
Sonja
Helt otroligt gott!
Jennie