Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2001
Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj lasagneplattor utan ägg och uteslut äggulan i fyllningen. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E 1105, Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Felicia
2022-01-30En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.
Redaktionen
2013-12-27Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.
Evelien
2013-12-13Klicka på ostblandningen? Det blev som ostsås för mig, vilket rann ut ur rullarna. Vad gjorde jag för fel?