Pastarullar med färskost och skinka

16
9
Pastarullar med färskost och skinka

Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Pastarullar med färskost och skinka

Ingredienser

4 portioner
12 lasagneplattor
100 g rökt skinka
200 g färskost
2 krm salt
1 tsk oregano
1 krm kajennpeppar
1 äggula
1 burk färdig tomatsås (à ca 370 g, t ex Napoli)
parmesan eller rivosto

Till servering

gurksallad
krasse
färskbakat bröd

För alla

Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj lasagneplattor utan ägg och uteslut äggulan i fyllningen. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E 1105, Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Felicia

2022-01-30

En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.

Redaktionen

2013-12-27

Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.

Evelien

2013-12-13

Klicka på ostblandningen? Det blev som ostsås för mig, vilket rann ut ur rullarna. Vad gjorde jag för fel?