Pastarullar med färskost och skinka

Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Ingredienser
4 portioner
12 lasagneplattor
100 g rökt skinka
200 g färskost
2 krm salt
1 tsk oregano
1 krm kajennpeppar
1 äggula
1 burk färdig tomatsås (à ca 370 g, t ex Napoli)
parmesan eller rivosto
Till servering
gurksallad
krasse
färskbakat bröd
Gör så här
00:05:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur blir det att förbereda detta och värma på? Vilken temperatur blir bra? Eller bör man göra och äta direkt? Tänkte använda bresaola eller prosciuttoistället för skinka, är det ”bortkastat’? Tack för hjälpen!
My
2025-03-02Hej My! Jag hade gjort rullarna fram till att tomatsåsen ska på. Plastat dom ordentligt och förvarat i kylen. Sen smetat på tomatsåsen och bakat av dom innan de ska ätas. Vill du lyxa till det så kör på lufttorkad skinka istället, lycka till! Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-03-03En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.
Felicia
2022-01-30Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.
Ica-köket
2013-12-27