Pastarullar med färskost och skinka
Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
Ingredienser
4 portioner
12 lasagneplattor
100 g rökt skinka
200 g färskost
2 krm salt
1 tsk oregano
1 krm kajennpeppar
1 äggula
1 burk färdig tomatsås (à ca 370 g, t ex Napoli)
parmesan eller rivosto
Till servering
gurksallad
krasse
färskbakat bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.
Felicia
2022-01-30Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.
Redaktionen
2013-12-27Klicka på ostblandningen? Det blev som ostsås för mig, vilket rann ut ur rullarna. Vad gjorde jag för fel?
Evelien
2013-12-13