Pasta rigatoni al forno med tomatsås och frikadeller
Mamma mia vilka Lady och Lufsen-vibbar vi får av denna härliga pasta med tomatsås och frikadeller! Slå på den italienska musiken, bjud hem din älskling och låt romantiken flöda.
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna rigatoni, 4 port pasta motsvarar ca 400 g)
400 g färsk salsiccia
1/2 dl pesto alla genovese
1 ägg
1 dl ströbröd
salt
svartpeppar
1/2 msk olivolja
2 burkar tomatsås gärna basilico (à 400 g)
1 - 2 dl riven parmesan
Till servering
färsk basilika
riven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Frikadellerna höll inte ihop så allt blev en sörja, som tyvärr inte var jättegod.
Christian
2023-06-26Vet inte vad som gick fel men frikadellerna höll inte alls ihop så det blev mer likt köttfärssås. Mycket hänger på tomatsåsen vad gäller smak. Blir tyvärr inget högt betyg...
Anna
2020-09-02