Risoni är ett gott alternativ till ris och perfekt för att göra soppor och sallader lite matigare. I detta krämiga recept serveras den med sparris, citron och nyriven parmesan. Supergott, och dessutom klart på ett kick!
Kontrollera noga innehållet i buljongen. Fri från laktos. Innehåller gluten och mjölkprotein. Gör äggfri: kontrollera noga innehållet i risonin. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym tex parmigiano reggiano.Osten kan innehålla löpe.Recept och bild i samarbete med Barilla.
Under 30 minuter
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
5
3 st
Kommentarer
Johann
1/7/2021
Väldigt enkelt, snabblagat och gott. Men som så ofta annars gäller dubbel kryddning...
Jonas
11/30/2020
Börja med mindre mängden buljong? Hur mkt mena man
Redaktionen ICAse
12/1/2020
Hej Jonas! Förstår din förvirring. Just nu verkar inte mängder med intervaller synas i appen. Men om du går in i receptet via ica.se så står det 6-8 dl buljong. Så börja med 6 dl och späd med mer om det behövs. Hälsningar Ulrika
Paul
9/2/2020
Supergott! Men jag använde Västerbottensost istället för Parmesan, godare och billigare. :)
Kommentarer
Johann
1/7/2021Väldigt enkelt, snabblagat och gott. Men som så ofta annars gäller dubbel kryddning...
Jonas
11/30/2020Börja med mindre mängden buljong? Hur mkt mena man
Redaktionen ICAse
12/1/2020Hej Jonas! Förstår din förvirring. Just nu verkar inte mängder med intervaller synas i appen. Men om du går in i receptet via ica.se så står det 6-8 dl buljong. Så börja med 6 dl och späd med mer om det behövs. Hälsningar Ulrika
Paul
9/2/2020Supergott! Men jag använde Västerbottensost istället för Parmesan, godare och billigare. :)