Detta är en perfekt rätt att göra storkok av. Tomat- och olivsåsen är en underbart god och bra grund som toppas med någon av följande favoriter; marinerad tonfisk, skinka och nötter eller mozzarella med basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Pasta med tomat- och olivsås: Fri från mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Marinerad tonfisk: Fri från gluten, mjölk och ägg.
Skinka och nötter: Fri från gluten, mjölk och ägg.
Mozzarella med basilika: Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt mozzarellan mot tofu.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Halverade socker och vinägermängden, blev mer lagom så. Tog det jag hade hemma til ,gröna oliver, skinka och fetost, gott.
Anna
2007-05-24Mycket god tomatsås bra att göra stor mängd till att frysa in i lagom portioner har provat den med mozzarella och basilika den blir som en marinad och det är lättlagat
Helene
2006-02-14Tyckte att tomatsåsen blev lite i sötaste laget. Inte riktigt van vid den smaken på en tomatsås men tänker prova receptet igen men med mindre socker.
Emelie
2005-10-28