Gör en smakrik pastasås med purjolök, vitlök, squash och musslor. Krydda med curry. Denna pasta med mussel- och squashsås blir härligt krämig med crème fraiche och du serverar den med pasta, riven ost och skivade tomater.
Ingredienser
4 portioner
1
purjolök
4
vitlöksklyftor
1
stor squash
1
msk
olja
1
msk
curry
1
dl
crème fraiche
1
burk musslor (à ca 425 g)
1/2
tsk
salt
1
krm
vitpeppar
1/2
dl
finklippt gräslök
4
port pasta
1
bit ost att riva
3
tomater
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. Gör glutenfri: välj glutenfri pasta. Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Välj laktosfritt matfett. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkfritt matfett. Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Kommentarer