Pasta med mussel- och squashsås

1
0
Pasta med mussel- och squashsås

Gör en smakrik pastasås med purjolök, vitlök, squash och musslor. Krydda med curry. Denna pasta med mussel- och squashsås blir härligt krämig med crème fraiche och du serverar den med pasta, riven ost och skivade tomater.

Pasta med mussel- och squashsås

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
4 vitlöksklyftor
1 stor squash
1 msk olja
1 msk curry
1 dl crème fraiche
1 burk musslor (à ca 425 g)
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl finklippt gräslök
4 port pasta
1 bit ost att riva
3 tomater

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost. Välj mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Tips

Musslorna kan uteslutas.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer