Pasta med kronärtskocka och bresaola

För hungriga dagar när man vill att middagen snabbt ska stå på bordet är den här rätten perfekt. Pastan kokas snabbt upp och såsen gjord på kronärtskockscrème fixar du under tiden. Servera sedan pastan med halverade körsbärstomater, rucola och breasola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2023

Ingredienser
4 portioner
1 msk olivolja eller smör
1 vitlöksklyfta
3 dl mjölk
2 tsk majsstärkelse
1 förp kronärtskockscrème (à 130 g)
1/2 kycklingbuljongtärning
salt
peppar
4 port pasta (gärna trottole)
250 g babyplommontomater
1 förp rucola (à 65 g)
2 förp bresaola (à 70 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2058 KJ / 495 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater58 g
Protein25 g
Kommentarer
9 stRiktigt gott, men kändes lite som en pastasallad
Malin
Jättegott och snabbt!
Anna
Ingen favorit hos oss
Marie