Kräftcappuccino
Det är nog inte varje dag dina gäster blir bjudna på en kräftcappuccino. Soppan innehåller spännande aromer från bland annat kräftskal, morötter, vitt vin och konjak. Toppat med det fluffiga mjölkskummet och ostpinnar är förrätten en succé!
Ingredienser
4 portioner
skal från 1 kg kräftor
1 liten morot
1 msk margarin eller smör
1 msk tomatpuré
1 l vatten
1 dl vitt vin
1 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl
1 1/2 msk konjak eller sherry
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 dl lättmjölk
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har nu gjort detta recept 3ggr 2 med skal som de står och en gång på fond, men får inte till de!! De smakar riktigt illa. Vad kan ha gått så fel, finns de någon förklaring tro?
Marlen
2005-05-23Kanongott! (om det nu passar med ett sådant uttryck). Detta går även bra att göra med räkskal.
Emma
2003-08-08