Pasta bolognese på högrev har en svårslagen fyllighet och perfekt sälta i smaken. Det är en mustig specialbolognese som genom smaksättare som bland annat rött vin, sardellfiléer och rotselleri blir en pasta bolognese som passar för finmiddagar och fester.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105, Lysozym, t ex svensk hårdost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bytte ut selleri mot palsternacka, la till timjan, oregano och ett lagerblad. Kokade i 5.5 timmar. Magiskt 😋
Anders
2022-09-11Ni som provat, kör ni på färsk eller torkad rosmarin?
Evelina
2014-03-11Låt det hela koka hela eftermiddagen så blir det tokgott!!
Oskar
2014-02-05