Pasta à la chicken

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Pasta à la chicken

Pasta à la chicken - pasta lagad på kycklinglever och ostronskivling - är en smakfull rätt som inte tar lång tid att laga. Utöver kycklinglever och ostronskivling får pastan sin goda smak av morötter, lök, oregano, vitlök och crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1996

Pasta à la chicken

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta
1   pkt djupfryst kycklinglever (à 400 g)
2 msk  olja
300 g  ostronskivling
1   gul lök
1   morot
2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2 dl  crème fraiche
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1   pressad vitlöksklyfta
1 tsk  oregano
blandad sallad

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Marinerad ostronskivling
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålsrisotto med ostronskivling
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med ostronskivling och citronmascarpone
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga