Passionstiramisu

En somrig och fräsch variant av tiramisu. Tårtan är en strålande blandning av de rommarinerade savoiardikexen och den fluffiga mascarponeosten med syrlig passionsfrukt.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?

En somrig och fräsch variant av tiramisu. Tårtan är en strålande blandning av de rommarinerade savoiardikexen och den fluffiga mascarponeosten med syrlig passionsfrukt.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stEn fräsch och sommrig efterrätt som fick högsta betyg på släktfesten! :) Jag bakade egen sockerkaka som jag blötlade i rom. Hade behövt med smet, så det får bli dubbel sats nästa gång. Supergott!
Erika
Superb. Smaksättaren rom räckte bara till första lagret med kex, så vi ersatte med Cointreu när det var dags att "blötlägga" andra lagret. Dubbel sats rekommenderas - den är ännu godare dagen efter.... En kommande favorit i repris!
Ove
Otroooligt god och fräsch dessert. Jag serverade i portionsglas och använde rom och sockerkaka.
Maria
Enkel och otroligt god!!! Använde savoiardikex, vatten + citron. Frisk smak och lagom söt.
Camilla
Jag instämmer med ovanstående: mina gäster ville också ha receptet, och jag tänker definitivt laga det igen! Jag hade 7 kex extra (och mer citronsaft) och det blev lagom mycket till smeten, tyckte jag.
Monika
Supergod efterrätt som är enkel att göra! Jag använde pressad citron och vatten. Blev jätte bra. Kan verkligen rekommendera denna efterrätt!
Sofie
Fantastiskt gott! Nästa gång ska jag skiva sockerkakan tunnare och göra fler lager istället.
Charlotte
Fantastiskt gott. Jag hade riven choklad som dekoration ovanpå. Tog lite fler kex än vad som anges i receptet och det blev ändå lagom mycket passionsfruktsmet.
Helene
en av dem godaste efterrätter jag har ätit. Jag minskade lite på socker . Men bara lite.
Mary
Fantastiskt gott! Jag använde citron (saft från en halv + vatten) i stället för rom enligt receptet. Perfekt avslutning på en middag, våra gäster gick hem med receptet med sig, kan en rätt få bättre beröm?
Karin