Smakrik och god påsktårta som får riktigt mycket chokladsmak av den härliga chokladkrämen. Krämen med mörk choklad används både som fyllning och breds över tårtan. Toppa tårtan med hallon och vit och mörk choklad.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och choklad.
Näringsvärdet är beräknat per bit utan hallon och choklad till garnering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God tårta! Men jag undrar också vad ska det vara för olja?
Svetlana
2023-01-28Hej Svetlana! Tack för din fråga. Vi har nu förtydligat att det ska vara neutral matolja. Även en rapsolja som är ljus i färgen (ju ljusare färg, desto mildare smak) funkar bra. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-30Hej! Jag undrar vad för sorts olja som ska användas i tårtan?/Anita
Anita
2022-05-22Mycket god tårta! Bottnen blev lite tunn så jag valde att inte dela i två delar. Istället bredde jag smörkrämen på hela bottnen. Det blev lite smörkräm över som jag frös in. Jag dekorerade tårtan med färska blåbär och vit choklad. Serverade med hallonsås och grädde. Populär hos både vuxna och barn!
Camilla
2022-04-30