Påsktårta cheesecake

Fantastiskt god cheesecake-påsktårta med smak av citron. Chokladägg och marsipankycklingar gör tårtan festlig. En given succé till påsk.

Ingredienser
10 bitar
Botten
150 g digestivekex
50 g rumstempererat smör
Fyllning
skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 1 msk saft)
300 g naturell färskost av cream cheese-typ
2 dl lätt crème fraiche
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
Till garnering
godisägg
marsipankycklingar
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stSka den in i kylen eller frysen om man intr ska äta den samma dag?
Marika
Hej Marika! Hoppas du löste det med kakan! jag tror inte att den blir bra om man fryser den. Men i kylen kan den stå någon dag. Dock kan botten blir lite fuktig men det är god ändå. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Lätt att tillaga Har inte smakat den ännu.
Maj-lis
Mycket smakligt. Fin citron smak. Lite längre tid behövs för bakning.
Antun