Julknäcke med griljerad julskinka
Julknäcke med julskinka och senap skulle man ju faktiskt kunna äta till frukost, lunch och middag. Här hittar du ett enkelt recept på griljerad skinka med ströbröd, senap och äggulor. Avnjut mackan med julmust, mjölk eller en god kopp te.
Ingredienser
ca 20 bufféportioner
ca 2 kg rimmad kokt julskinka
Griljering
2 dl svensk senap
3 äggulor
1 dl ströbröd
Till servering
knäckebröd (gärna julknäcke)
smör
senap
krasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
tack som vanligt men använder mig av västerviksenap...mmm
Niklas
2021-12-22Det här receptet är ju helt uppåt väggarna! HUR skall man få på 2!! dl senap och 3!! äggulor på en liten skinka på två kilo?! Det räcker med EN äggula och en halv dl senap + lite maizena/potatismjöl. Tycker synd om folk som inte är så vana i köket (Har hänt mig ofta i början) och har svårt att bedöma ifall måttangivelserna är rimliga eller ej.
Britt-marie
2017-12-24