Påskig potatissallad

Betyg 2.7 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Påskig potatissallad

Potatissallad passar till det mesta, men här har vi tänkt oss den till prinskorv. Smaken från basilikan och rotfruktspytten fylld med gul morot, kålrabbi, röd lök och morot gör sig bra till kött med lite enklare smak.

Påskig potatissallad

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g små potatisar (gärna kulpotatis)
500 g vegetarisk grönhydrat pytt (gul- och orange morot, kålrabbi och rödlök)
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 citron
1 kruka basilika
1 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
65 g babyspenat

Till servering

prinskorv

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Mycket god passar utmärkt till rostbiff. Men öka mängden créme fraîche eller gräddfil.

    Susanna

  • Mycket god smak på salladen men den var alldeles för torr. Jag ökade med 1 dl crème fraiche + 1 dl gräddfil.

    Ulla

  • Det låter bra och gott

    Siw

Näringsvärde per bufféportion

Energi1220 KJ / 292 kCal
Fett21 g
Salt1.5 g
Kolhydrater18 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Toad in a hole (muffins)
    Betyg 2.7 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad