Påskig potatissallad

Potatissallad passar till det mesta, men här har vi tänkt oss den till prinskorv. Smaken från basilikan och rotfruktspytten fylld med gul morot, kålrabbi, röd lök och morot gör sig bra till kött med lite enklare smak.

Ingredienser
8 bufféportioner
500 g små potatisar (gärna kulpotatis)
500 g vegetarisk grönhydrat pytt (gul- och orange morot, kålrabbi och rödlök)
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 citron
1 kruka basilika
1 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
65 g babyspenat
Till servering
prinskorv
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1220 KJ / 292 kCal
Fett21 g
Salt1.5 g
Kolhydrater18 g
Protein8 g
Kommentarer
3 stMycket god passar utmärkt till rostbiff. Men öka mängden créme fraîche eller gräddfil.
Susanna
Mycket god smak på salladen men den var alldeles för torr. Jag ökade med 1 dl crème fraiche + 1 dl gräddfil.
Ulla
Det låter bra och gott
Siw