Päronkompott med krispig kanel är en söt och härlig dessert som kan avnjutas när som helst i veckan. Tillsammans med rostade havregryn och fluffig grädde blir detta en fest för smaklökarna!
Ingredienser
4 portioner
4
päron
1/2
dl
+ 2 msk strösocker
1/2
dl
vatten
1 1/2
dl
havregryn
1
tsk
kanel
1
krm
salt
1
dl
vispgrädde
För alla
Rätten är fri från ägg. Gör glutenfri: använd s k ren havre. Gör laktosfri: använd laktosfri grädde. Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
1 st
Kommentar
Wibecke
2020-10-07
Fantastiskt gott, jag bytte ut sockret mot kokossocker och det blev en toppen dessert 😍
Kommentar
Wibecke
2020-10-07Fantastiskt gott, jag bytte ut sockret mot kokossocker och det blev en toppen dessert 😍